VIVACOM ще излъчи финала на Шампионската лига по bTV Action в HD

VIVACOM ще излъчи финала на Шампионската лига по bTV Action в HD
A A+ A++ A

Финалът на Шампионската лига в HD ще се излъчва единствено по VIVACOM TV, съобщи телекомът. Компанията е получила ексклузивни права да предава с висока резолюция срещата между "Байерн Мюнхен" и "Челси" на 19 май, като каналът bTV Action в HD ще е достъпен напълно безплатно за всички абонати на пакетите "Стандарт" и "Екстра" независимо дали ползват услугата самостоятелно или като допълнение към пакетна услуга.

За радост на спортните фенове VIVACOM ще излъчва в HD и без допълнително заплащане двете най-големи спортни събития през тази година - Европейското първенство по футбол (8 юни-1 юли) и летните Олимпийски игри (27 юли-12 август), които са част от програмата на БНТ1.

За да могат да гледат HD канали, потребителите трябва да имат HD приемник - новите абонати автоматично получават такъв, а за настоящите замяната е безплатна и може да се заяви във всеки магазин на VIVACOM. До края на май пакетите на VIVACOM TV се предлагат и с 50% отстъпка от месечната такса за първите три или шест месеца в зависимост от продължителността на сключения договор и безплатна инсталация на оборудването.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници