LG с нови безжични високоговорители за смартфони и таблети

LG с нови безжични високоговорители за смартфони и таблети
A A+ A++ A

LG Electronics представи своята нова гама от докинг станции с високоговорители, в която влизат моделите ND8520, ND5520, ND4520 и ND3520, предоставящи възможност за връзка с таблети и смартфони и осигуряващи удобство при управление чрез сензорни екрани и интуитивен интерфейс. Докинг станцията с високоговорители ND8520 е създадена за работа с мобилните устройствата на Apple и поддържа безжичния стандарт AirPlay за връзка с iPhone, iPod и iPad, но и с мобилните компютри MacBook. Интерфейсът е лесен за овладяване и се управлява от сензорен екран, чрез който може удобно да използвате всички функции, включително работата със списъци с музика, записани на външни устройства.

Станцията ND8520 е с конфигурация на високоговорителите с обща изходна мощност 80W и обещава възпроизвеждането на плътни басови тонове благодарение на специалната технология, която използва. Моделът е с формата на куб и разполага с USB порт, през който може да възпроизвежда запазени във външни носители файлове във формати MP3 и WMA. Моделът има още FM радио и часовник с аларма. Всички функции се управляват както от отделно дистанционно управление, така и от приложението за смартфони на LG.

Вторият модел от серията - ND5520, има двуканален говорител с мощност 30W. Моделът поддържа стрийминг на музика чрез Bluetooth за безжична връзка със съвместими устройства и служи като докинг станция за устройства, работещи с iOS или Android. Налице са още FM радио и часовник с аларма. Моделът е с компактни размери в бял цвят и алуминиева рамка и отново може да се управлява чрез смартфон и специалното дистанционно управление

Освен моделите ND8520 и ND5520, LG също представи и моделите ND4520 и ND3520. ND4520 работи с шест АА батерии, което осигурява мобилност на устройството. ND3520 спечели наградата за дизайн iF за своя външен вид с метални елементи и може да се свърже с устройства, базирани на Android чрез Bluetooth.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници