Цветелина Стоянова се възстановява

Цветелина Стоянова се възстановява
A A+ A++ A

Състезателката от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова ще бъде преместена в неврохирургията на Пирогов. Това съобщиха днес от пресцентъра на болницата.

„Днес 21-годишната гимнастичка ще бъде преместена от Централна реанимация в Неврохирургията на спешната университетска болница. Пациентката беше приета по спешност в „Пирогов” от 14 юни 2016 г, след като екип на Спешна помощ я докара с политравма. При постъпването в Спешното на университетската болница „Пирогов” , дежурният шеф екип д-р Илиев от Първа хирургична клиника я оперира по спешност заради роптура на далака, в резултат на която имаше сериозен кръвоизлив. След интервенцията 21-годишната пациентка беше настанена в Централна реанимация. По време на престоя й лекарите я лекуваха по най-съвременните стандарти на медицината. Наложи се да й бъде извършена операция на гръбнака. Екипът на проф. Габровски извърши голяма по обем интервенция на тежкото счупване на гръбнака с притискане на нервните структури. Операцията беше успешна и пациентката се възстановява успешно.

Днес я преместваме в Клиниката по неврохирургия, където ще продължат лечението и рехабилитацията й”, се казва в съобщението от пресцентъра на Пирогов. /БГНЕС

#Цветелина Стоянова #худовествена гимнастика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници