Ал Тани се размина с 5000 лв. гаранция за скандала в столичния мол

Ал Тани се размина с 5000 лв. гаранция за скандала в столичния мол
Източник: planbe.bg
A A+ A++ A

 

Катарецът, който на 11 август направи скандал в столичен Мол, остава с мярка за неотклонение парична гаранция от 5000 лв., предаде БГНЕС.

Софийският районен съд (СРС) определил за него такава мярка, а днес градският съд я потвърди. Самият той не се яви на заседанието на градския съд. Адвокатът му Петър Спасов обясни, че той не е длъжен да се явява. Пред репортери защитникът заяви, че той има специален паспорт.

„Той е на кралското семейство на Катар. Това му дава специален статут”, заяви адвокатът и посочи, че катарският гражданин е на посещение у нас. Според защитника обвинението не е тежко по смисъла на закона и затова съдът постанови парична гаранция.

Миналата седмица в столичен Мол се разигра сцена, която наплаши хората в него. Арабскят гражданин Сауд Мохамед бин Джасем ал Тани извикал на няколко пъти „Аллах Акбар“. Разгневен, започнал да крещи, че Аллах щял да дойде и да накаже българите. Ал Тани се изплюл на бара на пицарията, показал среден пръст и посегнал с чаша да удари сервитьор. Катарецът заплашил и че ще се върне и ще запали всички. Причината за неговата реакция било лошо обслужване на него и негов близък роднини, на които сервирали салата със... свинско.

 

#СРС #Сауд Мохамед бин Джасем ал Тани

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници