"ФИФА 17" разкри кои са най-перспективните играчи в света

"ФИФА 17" разкри кои са най-перспективните играчи в света
Източник: www.easports.com
A A+ A++ A

Халфът на "Тотнъм" Деле Али и крилото на "Манчестър Юнайтед" Антони Марсиал са най-обещаващите футболисти в световен план, според новата версия на най-играната футболна компютърна игра "ФИФА 17", предаде бТВ. 

Максималната оценка, която може да получи един футболист е 100, като с течение на сезоните показателите на футболистите се сменят максимално реалистично. 

От списъкът с играчи, които са на 21 години, или по-малко, Марсиал и Али са със заложен потенциален рейтинг от 90, което, според разработчиците и скаутите на играта, им отрежда статус на играчи от световна класа, в близко бъдеще. За справка, рейтингът на Роналдо, който е най-добрият в играта, е 94, а този на Меси - 93. 

Други двама футболисти, които са считани за бъдещи звезди са Ренато Санчес и Осман Дембеле, съответно от "Байерн" Мюнхен и "Борусия" Дортмунд. Новата звезда на "Реал" Мадрид - Макро Асенсио, също е считан за бъдещ претендент за "Златната топка" с потенциален рейтинг от 89. 

Ален Халилович, Юри Тилеманс и Кърт Зума, също заслужават вниманието ни в следващите няколко години според потенциалния им рейтинг, заложен във "ФИФА 17".

 

#Деле Али #Антони Марсиал #Али #Роналдо #Меси #Ренато Санчес

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино