БУМ на случаи със заклещени ръце в тоалетна, заради паднал телефон

БУМ на случаи със заклещени ръце в тоалетна, заради паднал телефон
www.huffingtonpost.com
A A+ A++ A

 

Китайски спасители трябваше да се намесват, за да бъде спасена ръката на китаец, заседнала в тоалетна чиния, където той бръкнали да извади падналия си там мобифон.

Мъжът, чието име не се споменава, се събудил в два през нощта и отишъл в тоалетната, разказва историята британския вестник „Дейли мейл“. За зла участ съненият още куцузлия изтървал мобилния си в тоалетната чиния, който неизвестно защо бил с него в този момент. Той решил да го извади оттам, но ръката му заседнала – и по никакъв начин не могъл да я извади обратно. Осъзнал в какво положени е изпаднал, той започнал да вика за помощ, но бил чут едва сутринта от един съсед, пише БГНЕС.

Пристигналите спасители трябвало да разбият тоалетната чиния, за да освободят ръката. По думите им на тях все по-често им се налага да отървават хора в подобна ситуация. Затова специалистите съветват хората да не вършат подобни неща сами, а да се обръщат към професионалисти. Те предупреждават също, че заради особеностите на тоалетните чинии е много по-лесно да бръкнеш с ръка, отколкото да я извадиш. 

#Китайски спасители #китаец #ръка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници