13 убити и 137 ранени при ПТП у нас само за последните почивни дни

13 убити и 137 ранени при ПТП у нас само за последните почивни дни
Източник: news.bnt.bg
A A+ A++ A

13 са жертвите на пътя у нас само за предходната серия почивни дни - около 6-ти септември, а ранените са 137. Това обяви инспектор Мария Ботева от Пътна полиция, предаде БНТ.

Тя увери, че МВР е предприело необходимите мерки за максимално улесняване на трафика през предстоящите празничните дни. На днешния Европейския ден без жертви на пътя инспектор Ботева призова за общи усилия срещу войната по пътищата.

"Шофирайте внимателно! Помнете, че зад вас в автомобилите са вашите семейства, вашите деца. Помнете, че на пътя има и пешеходци, нека пазим живота на всички участници в движението по пътищата и нека заедно да се борим за всеки един човешки живот в днешния ден", каза инспектор Ботева.

"Въведено е реверсивно движение, т.е. две ленти в посока при Владая на виадукта Елешница, при 15-ия километър на АМ "Хемус", където в момента се ремонтира платното за Варна и движението се прехвърля в платното за София. И още при тунелите Витиня и Ечемишка, където се ремонтират тунелите в платното за Варна при изхода на София", добави отще тя.

#МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници