VIVA Bipper с 50% отстъпка от абонамента за първата четвърт от договора

VIVA Bipper с 50% отстъпка от абонамента за първата четвърт от договора
A A+ A++ A

От 1 юни VIVACOM започва да предлага 50% намаление на месечния абонамент за всички функции на специализираната мобилна услуга за защита на децата VIVA Bipper. До края на август родителите могат да вземат всяка една от трите +VIVA Bipper екстри на половин цена за първата четвърт от договора си. С активирането на добавка към мобилния план на детето то ще може да ги избира с паник номер, а те да контролират разходите му за телефон или да знаят къде е във всеки един момент.

Услугата дава възможност на родителите да контролират и да се информират за телефонните активности и местоположението на децата си през започналата лятна ваканция. С +Alarm, срещу месечна такса от 1,45 лв. (2,90 лв. след изтичане на промоционалния период), се включва възможността за използване на паник номер "000" в случай на проблем или опасност. Той позволява едновременно обаждане от страна на детето към предварително зададен списък от номера, както и получаване на SMS с местоположението в момента на набиране на номера.

Чрез втората добавка +Control, срещу месечна такса от 1,95 лв. (3,90 лв. след изтичане на промоцията), родителите могат да осъществяват контрол на обажданията и разходите на детето, а с +Location то може да бъде локализирано във всеки един момент. Възможно е и предварително определяне на час за установяване на местоположението с планирана локализация.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино