Това може би са части от iPhone 5

Това може би са части от iPhone 5
A A+ A++ A

Онлайн започнаха да се появяват части, за които се твърди, че са от следващото поколение на iPhone, което очакваме на пазара през есента. Детайлите, снимки на които се появиха в сайтове като Engadget и 9to5Мac потвърждават по-ранната информация, че смартфона ще има същата ширина като на iPhone 4/4S, но ще е по-издължен, заради по-голям екран - вероятно с диагонал 4" и резолюция 1136 x 640 пиксела. Освен това ще разполага и с нов интерфейс, който да се възползва от допълнителната екрана площ. Снимките, които са на черна и бяла версия, показват, че в конструкцията се използва повече метал и от такъв материал е изработен и задния панел, в който не е изключено да са вградени антените на телефона.

Кадрите показват нов конектор, който е с по-малки размери от сегашния; промяна в позицията на порта за слушалки; нов дизайн на отвора за високоговорителя; и допълнителен отвор между камерата и светкавицата, който може да е за втори микрофон. В допълнение снимката на предното стъкло показва, че камерата вече е центрирана над говорителя.

http://9to5mac.com/2012/05/29/photos-black-and-white-next-generation-metal-iphone-backs-mini-dock-taller-screen-moved-earphone-jack-present/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино