Горанов: Дончев искаше оставка. Аз - НЕ!

Горанов: Дончев искаше оставка. Аз - НЕ!
Източник: България Днес
A A+ A++ A

 

Моето лично мнение е, че не съм министър в оставка. Това заяви министърът на финансите Владислав Горанов. Той коментира думите на премиера Бойко Борисов, че ако Цецка Цачева не е първа на първи тур, ще подаде оставка, предаде БГНЕС.

Имаше остри дебати сред министрите. Моето мнение е, че нямаме окончателни резултати, за да си подадем оставка. Правителството не е участвало в тази кампания, така че то не трябва да избързва да подава оставка, каза финансовият министър.

„Нямаме единна позиция и окончателно решение в ГЕРБ“ дали да подадем оставка след изборите, добави Горанов. Нямаме официална позиция на мандатоносителя, това е Борисов, каза Горанов. Честно е да прецениш, ако не си първа политическа сила, дали да останеш на власт, смята той.

Запитан кои от министрите в кабинета са били съгласни правителството да подаде оставка Горанов каза: Томислав Дончев е на мнение, че трябва да се подаде оставка, аз съм на мнение, че не трябва, а трябва да се направи анализ. Аз не съм убеден, че тези резултати, които в момента са за президент, са достатъчен аргументи ние да оставим зад гърба си всичката работа, която сме свършили през последните две години.

#Владислав Горанов #Бойко Борисов #Цецка Цачева #Томислав Дончев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници