Ген. Радев: Ще доведем борбата за бъдещето на България до край

Ген. Радев:  Ще доведем борбата за бъдещето на България до край
Източник: Newspaper.bg
A A+ A++ A

 

Днес българите казаха не на апатията и гласуваха за промяната. Предстои да видим окончателните резултати, но едно е ясно – българите вземат демокрацията в свои ръце, защото тя им принадлежи. Това каза кандидатът за президент ген. Румен Радев на пресконференцията в НДК, предаде БГНЕС.

Предстои ни важна седмица – през нея ние трябва да доведем борбата за бъдещето на България до край. Ние ще разчитаме на всички български граждани, които искат промяна. Надеждата за нея вече е осезаема, заяви Радев и допълни: Хората искат да видят повече сигурност, по-висок стандарт и качество на живот, по-работеща икономика, задушаване на корупцията, картелите и монополите, ефективна съдебна реформа. За да стане всичко това са нужни високи цели, тези високи цели налагат лидерство и отговорност.

Вярвам в успеха, защото зад нас са всички българи, които независимо от своите партийни ангажименти и пристрастия днес гласуваха за нашата президентска двойка, заяви Румен Радев. 

Ген. Радев допълни, че няма да допусне като президент България да се превърне в мигрантското гето на Европа. Всички мерки за укрепване на границата, укрепване на гранична полиция, пресичане на нелегалния трафик на мигранти. Това са само част от мерките, които генерал Радев ще предприеме, за да спре мигрантския натиск върху страната.

Той заяви, че ще положи всички дипломатически усилия за ревизиране на Дъблинските споразумения, които отреждат на България ролята на буфер. Ген. Радев ще работи и за сключване на споразумения с Афганистан и Пакистан за реадмисия.

#Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници