Борисов: Ако загубим балотажа, отиваме на предсрочни избори

Борисов: Ако загубим балотажа, отиваме на предсрочни избори
Източник: Капитал
A A+ A++ A

 

Ако загубим балотажа, отиваме на предсрочни избори. Това заяви Бойко Борисов. Премиерът коментира, че не се измята от думите си да подаде оставка като премиер след първи тур, ако не е първи. ГЕРБ се представи най-добре от политическите партии, смята той, предаде БГНЕС.

От всички партии ГЕРБ се представи най-добре, всички останали бяха в коалиции. Доста добра кампания. Изненадват ме резултатите на реформаторите, очаквах повече от тях. Мобилизираме се за втори тур. На втори тур имаме реална възможност да ги бием. Така че до следващия понеделник, това което съм казал – ако загубим балотажа, отиваме на предсрочни избори.

Това е първия коментар на премиерът Бойко Борисов, след като стана ясно, че кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева остава след ген. Румен Радев от БСП на първия тур на президентските избори.

Не искам да създам какафония за една седмица в държавата, заяви Борисов. Нека да видим резултата, ние още не сме загубили. Хората много добре трябва да си дадат сметка, че следващото управление ще е БСП и ДПС, коментира още Борисов.

 

#ГЕРБ #Бойко Борисов #Цецка Цачева #Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници