Борисов: Фронтът е вече ясен – БСП, ДПС, за съжаление и ДСБ

Борисов: Фронтът е вече ясен – БСП, ДПС, за съжаление и ДСБ
Източник: Vesti.bg
A A+ A++ A

Много е ясен вече фронтът – БСП, ДПС, за съжаление и ДСБ, виждате 14% от РБ са гласували за Радев. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти, предаде Фокус.

„Разликата, която към момента се дава е около 1%. Ще изчакаме крайния резултат”, поясни премиерът. „Много е ясен вече фронтът – БСП, ДПС, за съжаление ДСБ. Виждате 14% от РБ са гласували за Радев. Имах такива сведения, че следобеда като се видя, че губят - представянето на Трайчо Трайков е повече от слабо, са започнали да гласуват нататък, което не им прави чест. Това си е тяхна работа. Ще търсим подкрепа от всички граждани, най-вече от тези, които нямат представители на 2-ри тур. ДПС и БСП вече играят заедно, така че отпадат от тези, с които бихме говорили”, коментира Борисов.

„Безспорно имаме най-силния резултат. Кой е кандидатът на БСП. Това не е БСП, а е инициативен комитет. Въпреки всичко, понеже имаме морал, дори да има инициативен комитет по-силен от нас, това означава да отидат и да управляват и да понесат цялата отговорност. Ние им оставяме държавата в перфектно състояние”, допълни министър-председателят.
На въпрос ще бъде стабилно управлението след резултата на ГЕРБ и на РБ, Борисов заяви: „Ако бием на следващия тур, разбира се, че е стабилно. Заедно имаме повече от всички останали”. 

Във връзка с това ще има ли преформатиране на кабинета заради резултата на РБ , премиерът отговори отрицателно. 

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници