Цачева: Възможно е до края на окончателното обявяване на резултатите, те да бъдат с друга посока

Цачева: Възможно е до края на окончателното обявяване на резултатите, те да бъдат с друга посока
Източник: Канал 3
A A+ A++ A

Благодаря на всички хора, че излязоха да гласуват. Вярвам, че е възможно до края на окончателното обявяване на резултатите, те да бъдат с друга посока. Това каза пред журналисти кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, предаде Фокус.

„В последните часове, много добре знаете, огромните опашки, активните хора на България, излизат да гласуват обикновено след 15.00-16.00 часа. Искам да призова за втори тур всички граждани, които помнят тоталитаризма, нашите деца, които макар и недостатъчно в българските учебници знаят за какво става дума, да се допитат до своите родители. Говоря за тези, които са под 26 години. Благодаря на младите, активните хора, които и сега съм убедена, че са гласували разумно. Те са нашата естествена среда. За тях ние от ГЕРБ до момента сме правили така, че да се развива средният, малкият бизнес, да върви икономиката напред. Това го видях в кампанията от гражданите, до които имах възможност да се добера“, заяви Цачева.

Аз съм убедена, че гражданите на България през идната седмица много трезво ще оценят каква е ситуацията, продължи Цачева и призова всички български граждани, които не желаят отново да правят експеримент с БСП и ДПС да я подкрепят.

Искам да призова за втория тур всички граждани, които помнят тоталитаризма, нашите деца, които макар и недостатъчно в българските учебници знаят за какво става дума, да се допитат до своите родители. Говоря за тези, които са под 26 години, призова Цачева.

Кампанията продължава, ще имаме достатъчно време за нови срещи, каза още Цачева, след като над 4 часа репортерите чакаха първото изявление на лидера на партията и на кандидата за президент.

Тя подчерта, че всякакви други манипулации и страхове, които се всявали сред гражданите, няма как да се случат. „Убедена съм в разума и силата на хората на България. Кампанията продължава, тя не е приключила. Ще има достатъчно време“, каза още Цецка Цачева.

#Цецка Цачева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници