Карадайъ: Съгласен съм с Борисов - ГЕРБ беше победена от инициативен комитет

Карадайъ: Съгласен съм с Борисов - ГЕРБ беше победена от инициативен комитет
Източник: novinite.bg
A A+ A++ A

Съгласен съм с премиера Борисов - един инициативен комитет победи най-голямата партия. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ по време на пресконференция в НДК във връзка с резултатите от първия тур на президентските избори, предаде Фокус.

На въпрос коя е най-голямата изненада на тези избори Карадайъ отговори: „Споделям това, което каза Бойко Борисов в негово изявление – ГЕРБ е мощна, силна партия, но на първия тур независим кандидат, издигнат от инициативен побеждава мощната политическа партия ГЕРБ. Аз съм съгласен с неговия коментар. Един инициативен комитет победи най-голямата партия“. 
„Ние сме доволни от изборния резултат, но ще си направим сметка от изборните резултати, от нашите и тези на другите партии“, отбеляза той. По думите му общата тенденция и общата картина е ясна – българските граждани искат промяна. 
На въпрос дали конкуренцията на ДОСТ е притеснителна за ДПС, Карадайъ заяви: „Не, никоя конкуренция не може да е притеснителна за ДПС“. „Ние всякакъв резултат от избори бихме го анализирали много сериозно, защото изборните резултати освен всичко друго са поука за политиците“, допълни още той. 

#Мустафа Карадайъ #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници