Илияна Йотова: Направихме добра кампания. Хората имат нужда от промяна, за това спечелихме

Илияна Йотова: Направихме добра кампания. Хората имат нужда от промяна, за това спечелихме
БГНЕС
A A+ A++ A

Спечелихме, защото хората имат нужда от промяна, защото осигурихме надеждата за тази промяна. Това заяви пред БНР кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова.

Направихме добра кампания, обърната към хората, разговорите и дискусиите с тях. Над 300 населени места сме посетили в тази кампания. Използвахме всъщност разговора очи в очи, а не толкова рекламни стратегии. Нямахме проблем с разпознаваемостта на ген. Радев. Правихме кампания, обсъждахме идеите си с хората и това се оказа най-важното подчерта Йотова, пише БГНЕС.

За това, че ДПС ще подкрепи Радев на втори тур, Йотова каза, че позицията им ще остане непроменена. „Ние не водим разговори и преговори с партийни централи. Нашият разговор е с българските граждани. Имаме претенциите, когато спечелим изборите, да работим с всички политически сили, институции и най-вече с българските граждани. Ще продължим характера на тази кампания и през останалите дни”, категорична бе Йотова. Тя допълни, че очаква подкрепа на втори тур и от други политически сили.

„Очакваме подкрепа от всички, които участваха на първи тур, както вляво, така и вдясно, включително и от ПФ, и от останалите играчи на политическата сцена. Нека да дойдат и гласовете от чужбина, те ще бъдат много показателни”, заяви още Илияна Йотова. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници