Цецка Цачева разговаря с Реформаторския блок

Цецка Цачева разговаря с Реформаторския блок
БГНЕС
A A+ A++ A

Цецка Цачева пристигна в централата на СДС на ул. „Г. С. Раковски“ 134. Тя бе посрещната от Божидар Лукарски. „Аз съм домакин, кой да я посрещне?”, бяха думите на Лукарски, пише БГНЕС.

Цачева единствено коментира, че ще направи изявление след срещата си. По-рано днес тя обяви в своя позиция, изпратена от ГЕРБ, че като десен човек отива на среща с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок. Преди да пристигне Цачева, пред сградата на „Раковски” 134 дойдоха Томислав Дончев, Екатерина Захариева и Даниел Митов. Дончев заяви, че идва в качеството си на член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и че днес ще се водят политически разговори.

Даниел Митов каза, че трябва да направим така, че България да продължи напред, а не да се връща 20 години назад. „Не желая да ме управляват червени генерали, не желая да имам втори Първанов за президент, защото точно това ще е случи, ако ген. Радев стане президент. А десницата има всички шансове да спечели изборите и България да продължи напред. Фалшивата кампания на Радев, изпълнена с купища лъжи, трябва да бъде разобличена”, заяви Митов. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници