Халачев след първи тур: Никой не може да оспори, че Калфин беше най-подготвеният за президент

Халачев след първи тур: Никой не може да оспори, че Калфин беше най-подготвеният за президент
Източник: OFFNews
A A+ A++ A

Никой не може да оспори, че нашият кандидат беше най-добре подготвеният за президент, по някакви причини българите не го припознаха. Това каза кандидат за вицепрезидент на Коалиция „КАЛФИН ПРЕЗИДЕНТ“ Любомир Халачев на пресконференция в НДК във връзка с резултатите от първия тур на президентските избори, предаде Фокус. 

„Искам от името на нашата кандидат-президентска двойка да благодаря на всички българи, които гласуваха за нас и подкрепиха. Много или малко, за нас са твърде скъпи. Това са хора, които почти всички ние лично сме ги видели“, заяви Халачев.

„Виждате, че всички от по-успелите, по-големите кандидати се бориха „да вкарат гол“. Единствено ние се борихме, за да имаме на терена интересна, интелигентна и завладяваща игра, която трябваше да бъде това, което да притегля зрителите да гласуват за нас“, коментира той. „Никой не може да оспори, че нашият кандидат беше най-добре подготвеният кандидат за президент. Както и да го въртим, това е така. Но за съжаление не всички хора се съгласиха, че трябва да гласуват за добър кандидат. Повечето от тях решиха, че трябва да гласуват по друг начин“, отбеляза Халачев.

„Преди 140 години в България има такъв спор – дали първо да се бием, след това да се образоваме или първо да се образоваме и след това да се бием. Аз мисля, че този спор не е престанал“, посочи още той. „Ние настояваме, че всички действия, които политиците извършват преди по време и след всички избори, които провеждаме, трябва да имат определен интелигентен вид, да се лишат от всички естетически действия. Но явно, че това не е достатъчно. Трябва отново и отново да обясняваме на нашите сънародници кое е хубаво и кое не е. Ние сме готови да го правим, но бихме искали да имаме интелигентни отношения. Това, което предлагаме, беше най-доброто. По някакви причини българите не припознаха г-н Калфин“, каза още Халачев. 

#Любомир Халачев #Калфин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници