Цачева: 13 ноември е съдбоносен за бъдещето на България

Цачева: 13 ноември е съдбоносен за бъдещето на България
Източник: E-razgrad
A A+ A++ A

Изборът на 13 ноември е съдбоносен. На карта е заложено бъдещето на България. Дали отстояваме своите национални интереси сред другите демократични европейски държави или за пореден път ще сменяме посоката. Това каза кандидатът за президент Цецка Цачева след срещата на Изпълнителния съвет на РБ и кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ, предаде Фокус.

„Обществото ни има нужда от справедливост, което за мен означава продължаване на реформата за съдебната власт. Няма да се подвоумя ако е необходимо да използвам правомощието на президента да внеса и законопроект за изменение на Конституцията“, заяви кандидатът за президент.

„Ангажиментите, които съм поемала и преди това в сферата на борба със сивата икономика, корупцията, антикорупционното законодателство, гарантирам, че като президент в момента, в който до президентската институция стигне антикорупционния закон той ще бъде с издаден указ и обнародван в Държавен вестник“, обясни Цецка Цачева. „Ще отдам всичко от себе си тази седмица, за да бъда президент на България и да гарантирам европейското и евроатлантическото бъдеще на нашата родина“, заяви тя.

#Цецка Цачева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници