Пълно мълчание и разочарование в щаб квартирата на Хилари

Пълно мълчание и разочарование в щаб квартирата на Хилари
БГНЕС
A A+ A++ A

Пълно мълчание цареше в ранните часове на деня в помещението, където трябваше да се развихри празненството за победата на Хилари Клинтън на изборите за президент на САЩ, пише БГНЕС.

Милиардерът Доналд Тръмп още не е спечелил надпреварата, но за мнозина това е само въпрос на часове.

Никой не беше очаквал такава плесница. Някои предричаха, че надпреварата ще е оспорвана, а много демократи казваха при пристигането си в Джавиц сентър в Манхатън за изборната проява на Клинтън, че са нервни.

Никой обаче не очакваше, че изборната нощ ще заприлича на политическо погребение.

Много от дошлите привърженици на Клинтън даваха да се разбере, че не се чувстват сигурни за бъдещето при управление на Тръмп.

„Според мен тези хора (привържениците на Тръмп) са отпаднали от училище, не познават историята, не разбират света”, каза Елми Бърмихо от Сан Франсиско.

Междувременно хората от екипа на Клинтън вече не се виждаха наоколо и старателно избягваха журналистите. Семейство Клинтън пък се беше усамотило в хотел недалеч от Джавиц сентър.

„Започнах да се моля, а не съм религиозна”, каза Анабел Ивора от Тенеси. „Трябва ни чудо. Тъжна съм и ще се разплача”, обобщава привърженичката на демократите. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници