Павлова: Програмата за саниране ще я има, докато правителството работи

Павлова: Програмата за саниране ще я има, докато правителството работи
Източник: Vesti.bg
A A+ A++ A

Докато това правителство работи, програмата за саниране ще я има. Това каза пред журналисти министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, във връзка с изказване на зам.-министър Николай Нанков, че санирането е под въпрос, ако Цецка Цачева не стане президент, предаде Фокус.

„Нашата категорична воля – на правителството е Националната програма за саниране. Тази програма е важна и значима и за нас трябва да продължи. Това, което колегите казаха е интерпретирано може би не добре“, подчерта тя. „Програмата имаше своите опоненти в лицето на колегите от БСП. Знаете, те агитираха и изказваха мнения в парламента и публичното пространство, че не трябва да я има, плашеха се хората, че ще им се вземат апартаментите. Хората видяха, че програмата е важна, нужна и значима. Включиха се – тя не дели хората по политическа принадлежност, тя е за всички“, подчерта министърът.

„Докато това правителство работи програмата ще я има, защото тя е предложена и финансирана от нашето правителство и с нашите усилия“, увери тя. „Разбира се, при всяко едно друго правителство, в духа на приемственост, тази програма трябва да продължи и ние ще настояваме. Но дали ще продължи – това е извън нас“, каза Павлова.

#Цецка Цачева #Лиляна Павлова #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници