При спецакция на антимафиотите в Благоевград е задържан Венцислав Сотиров-Мишката

При спецакция на антимафиотите в Благоевград е задържан Венцислав Сотиров-Мишката
Източник: Skener.bg
A A+ A++ A

 

Двама са задържаните при провелата се снощи при спецакция на антимафиотите в Благоевград, предаде БГНЕС.

Към 19 ч. снощи антимафиоти с качулки са нахлули в бар „Наоми” в Благоевград, познат като клуб на собствениците на немската марка автомобили БМВ.

При нахлуването в бара е бил благоевградчанинът Венцислав Сотиров-Мишката и бодигарда му Владимир Б.-Боклука. Двамата са проснати на земята, за задържането им е ползван отряд на антимафиоти от Северна България, в последният момент за акцията са уведомени за да им съдействат и колегите им от специализираният отряд към ОД МВР-Благоевград.

Над два часа продължиха процесуално-следствените действия в бара, проведени са обиски, документирани са взетите показания от персонала на заведението. Отвън имаше и микробус на Криминалистична лаборатория.

След акцията двамата са задържани, Сотиров преди години бе гард на убития в Македония бос на групировката „Бизнесинтернешенъл” Радослав Балев. Мишката има разнообразно досие, името му често е замесвано в купуването на гласове, а според ъндърграунда основното му занимание е сводничеството.

На този етап няма информация дали е открито нещо при извършените обиски. След приключването на акцията двамата са задържани за 24 часа. 

#Антимафиотите

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"