Застудява, валежите спират

Застудява, валежите спират
LadyZone.bg
A A+ A++ A

От запад валежите ще спират и облачността временно ще се разкъса. Ще духа умерен западен вятър, който след обяд ще отслабва.

Температурите в цялата страна ще се понижат. Минималните ще са от 2° до 7°, в Източна България до 11°, а максималните - предимно между 10° и 15°, съобщи БГНЕС.

Привечер и през нощта срещу петък облачността от запад отново ще се увеличи и на места, главно в западните райони на страната ще превали дъжд, в планините сняг.

Над планините след временно разкъсване, след обяд от запад облачността отново ще се увеличава. Валежи от дъжд ще има преди обяд в Странджа и Сакар, а привечер на места в масивите от Западна България, над 1500 м от сняг. Ще духа силен, по най-високите части временно и бурен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра около 1°.

По Черноморието в сутрешните часове ще има валежи, които още преди обяд ще спрат, а облачността на места ще се разкъсва. Преди обяд ще духа умерен северозападен вятър, който по-късно през деня ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат около 11-14°.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"