Маршавелов: Тренирам всеки ден. Готов съм за финала в неделя

Маршавелов: Тренирам всеки ден. Готов съм за финала в неделя
Източник: Sporten Plovdiv
A A+ A++ A

 

В края на тази седмица, на писта „Дракон“, намираща се край село Калояново, ще се проведе финалният кръг от Националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут. В неделната надпревара трябва да се реши кой ще бъде шампиона в серия „Макси“ за 2016 година, предаде БГНЕС.

Един от претендентите за титлата в най-високия клас е пилотът на пловдивския клуб „КА-2 Рейсинг Тийм“ Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X). Двукратният шампион на България се намира на трета позиция в генералното класиране, а изоставането му от първия в класирането е 14.5 точки.

В последния кръг, който се проведе на „Писта Бургас“, пловдивчанинът не успя да запише точки, след като счупи скоростна кутия още в първата обиколка на съботните квалификации. За провелите се 6 кръга до момента, той има записани три победи.

“Очаквам да се получи много интересно състезание, тъй като първите трима имаме реални шансове да спечелим титлата. Автомобилът ни е готов за старта. Аз лично не съм спирал да се подготвям за състезанието, като всеки ден тренирам”, сподели Маршавелов преди финалния кръг.

#дракон #Константин Маршавелов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »