Футболисти на Дунав с попадения за Таджикистан в мача серщу Туркменистан

Футболисти на Дунав с попадения за Таджикистан в мача серщу Туркменистан
Източник: ФК Дунав Русе
A A+ A++ A

 

Футболистите на Дунав Нуриддин Давронов и Искандар Джалилов допринесоха за класическия успех на националния отбор на Таджикистан над Туркменистан с 3:0. Приятелската среща се игра пред 11 000 зрители на Централния републикански стадион в Душанбе, предаде БГНЕС.

Давронов за пореден път изведе Таджикистан с капитанската лента и е с основна заслуга за превземането на средата на терена, сочат отзвуците от двубоя. Искандар пък се е справил успешно в отбрана и дори е асистирал за второто попадение в мача на Манучехр Джалилов, който е записал хеттрик.

Любопитното е, че съвпадението във фамилиите на голмайстора, който е част от най-добрия местен тим Истиклол, и на крайния бранител на Дунав не е случайно, тъй като те са първи братовчеди.

Следващата среща на националите на Таджикистан е на 13 ноември, неделя, отново на Централния републикански стадион в Душанбе, където посрещат Афганистан.

Припомняме, че междувременно на русенските "дракони" им предстои контрола срещу румънския Конкордия на 12 ноември, събота, от 14 ч. на неговия стадион в гр. Киажна, който се намира непосредствено до Букурещ. 

#Таджикистан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"