Треньорка по художествена гимнастика малтретира своя ученичка

Треньорка по художествена гимнастика малтретира своя ученичка
http://sporta.bg/
A A+ A++ A

За пореден път ставаме свидетели на своеволията, които си позволяват родните треньори по художествена гимнастика, пише Sporta.bg. Става дума за скандално поведение от страна на Елена Симеонова по време на тренировка в бургаската зала "Младост". На видеото се вижда как треньорката прилага груба сила и бълва обиди към една от възпитаничките си в местния клуб по художествена гимнастика "Олимпия".

Скандалните кадри са заснето от наш колега от местния Канал 0.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩИТЕ КАДРИ на sporta.bg

Видеото тотално взриви социалните мрежи и достигна до над 63 000 българи. Масовото споделяне на кадрите всяват в хората ужас от поведението на Елена Симеонова. Вижда се как скандалната треньорка хваща една от възпитаничките си за ушите след грешка в съчетание, дърпа я и й крещи на "ма".

Още по неадекватно бе и поведението на Симеонова, след като бе запитана защо е действала по този начин. "Нищо не е станало. Това е нормално", каза агресивната треньорка.

Симеонова е известна от доста време, след като успя да се забърка в корупционен скандал. През 2009-а бившата й съдружничка в бургаския клуб Петя Монева я обвини, че редовно е източвала пари от тогавашната Държавна агенция за младежта и спорта и общината, предназначени за нуждите на отбора. По онова време в клуба се подготвят редица национални състезателки, сред които Мария Матева, участвала на европейски и световни първенства, световни купи и Гран При.

Далаверите, които Симеонова върти в клуба кара другите треньорки и шефове да се откъснат от нея. Впоследствие Петя Монева се оттегля от клуба и сформира нов с името "Олимпия 74", като целият екип си тръгва с нея, а Елена Симеонова остава треньор и председател на "Олимпия".

Регионалната телевизията  Канал 0 вече са сезирали Агенцията за закрила на детето, която е започнала проверка.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници