Капка Георгиева иска да развива здравен туризъм с политика

Капка Георгиева иска да развива здравен туризъм с политика
„Атака“ свърши своята роля за периода си, сега вече има нужда от модерен национализъм“, смята Капка Георгиева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Развиването на здравен туризъм чрез държавата и политиката предлага Капка Георгиева, основател на Национал-демократична партия.

„Парите, които ще получава от това България, ще позволят цените за лечение на българите да паднат драстично“, обясни Капка Георгиева по bTV.

За пример в това отношение тя даде Израел, където медицината е на много високо ниво.

Георгиева заяви, че от доста време работи по идея на покойната Вера Кочовска за изграждане на център за лечение със стволови клетки.

В проекта участва и дъщерята на лечителката – Десислава Кочовска, която има амбиции да влезе в политиката чрез Национал-демократичната партия.

„Поканих Десислава Кочовска да участва в нашата партия, защото през годините сме се виждали често и поддържаме много добри отношения“, заяви Капка Георгиева.

За бившия си съпруг Волен Сидеров Капка Георгиева заяви, че не го е виждала от последния вот на недоверие, който първоначално беше подкрепен от „Атака“, но впоследствие депутатите от партията оттеглиха подписите си.

„Атака“ свърши своята роля за периода си, сега вече има нужда от модерен национализъм“, смята Капка Сидерова, която определи „Атака“ като българския вариант на гръцката радикално дясна партия „Златна зора“.

#Гърция #„Златна зора“ #„Атака“ #Волен Сидеров #Димитър Стоянов #Национал-демократична партия #Капка Георгиева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници