Защо се иска оставката на кмета на с. Никола Козлево?

Защо се иска оставката на кмета на с. Никола Козлево?
Нова телевизия
A A+ A++ A

„Не е морално служители на общината да се изпращат в работно време да вършат частни услуги, но дали това е законно, компетентните органи ще се произнесат”, коментира Стефан Стефанов, председател на Общинския съвет в Никола Козлево, информира Нова телевизия.

„Общинският съвет не е разследващ орган, но на предстоящото заседание предстои да разгледаме тримесечен отчет на фирмата и ще искаме подробна информация за извършените дейности от фирмата”, коментира още той. 

Екипът на "Разследване" разкри как кметът на Община Никола Козлево Ешреф Реджеб кара свои служители да ремонтират частния му магазин в Шумен и то във времето, когато те трябва да са работа в общината. Служителите се извозвали до супермаркета с организиран, общински транспорт. 

Разследването на Васил Иванов установява още, че новият кмет, издигнат от ГЕРБ, си е купил сградата за около 1 500 000 лева. Впоследствие в магазина започва големият ремонт.

Общинският съвет на ДПС вече излезе с декларация, с която иска оставката на кметана  Община Никола Козлево Ешреф Реджеб. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници