Пластичен хирург използва жена си за "опитно зайче"

Пластичен хирург използва жена си за "опитно зайче"
http://blog.myskin.com/
A A+ A++ A

47-годишният Филип Крафт поддържа частна клиника в Маями, но не само нея. Освен нея той се грижи и за „поддръжката” на съпругата си Анна, която се е подложила на множество разкрасителни процедури, информира БГНЕС.

За 21 години брак Анна вече се е подлагала на липосукция, оперативно повдигане на дупето и гърдите, абдоминопластика, скулптуриране на талията, телесно контуриране, ботокс, уголемяване на устни и скули. Но само засега.

Въпреки че първоначално е отказала да се подложи на пластична операция, промените в тялото й след раждането на двамата й сина са променили и решението й. Първото й лягане под ножа е за гърдите й.

„По време на двете си бременности Анна загуби близо 30-40% от обема на бюста си, така че се постарах да й осигуря великолепен нов чифт”, спомня си съпруга й. Анна толкова е харесала резултата, че много скоро е искала още и още подобрения. И вече е толкова влюбена в оперативните намеси, че нито може, нито иска да спре с тях, защото за нея те са важни колкото и "да отидеш на фризьор ".

„Направих липосукция в областта на корема й и контурирах линията на талията й, така че да изглежда много по-малка. Сега всеки път, в който облече секси бикините си на плажа всички се обръщат и гледат с възхищение и завист извивките й”, коментира Крафт. „Подобрих и дупето й. След бременността Майката природа накара всичко да тръгне на юг, така че аз й подигнах дупето, върнах й магията”.

Веднага след това Анна сама пожелава и да започне с лицевите си инжекции. По нейни думи „ботоксът и геловете са абсолютна необходимост за всяка жена над 25 години, ако иска да запази красотата си", защото "да изглеждаш естествено не винаги означава да си естествен”.

Първият път, в който я среща е през 1995 г. в магазина за подаръци в болницата, където стажува. Анна се е била навела да вземе от земята картичка, която била изпуснала и откритата гледка към дългите й крака е накарала сърцето му да затупти. И оттогава те са неразделни и лудо влюбени. А сега с оперативните намеси той е заличил всеки неин недостатък, превръщайки я в "най-близкото нещо до абсолютното съвършенство".

„Аз съм въплъщение на работата на съпруга си и съм горда от това”, казва тя екзалтирано.

Но за да бъде „рекламно лице” не стига само да се подлага на разкрасяващи операции. Филип я „окуражава” да поддържа постоянно здравословен режим на хранене (Палео диета, за повече точност) и да спазва редовен график с тренировки, за да не се „запусне”. 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници