Волен Сидеров: Парламентът може да излъчи ново правителство

Волен Сидеров: Парламентът може да излъчи ново правителство
БГНЕС
A A+ A++ A

Ако реши може, ако поиска сегашният парламент може да излъчи ново правителство. Това каза лидерът на „Атака” Волен Сидеров след консултациите при президента, пише БГНЕС.

На констатацията, че сметките не излизат Сидеров отговори като каза, че сметките са въпрос на преосмисляне на „прекалено бързите и нервни реакции на по-големите политически сили”. Той вижда как първата и втора политическа сила някак си избързват да кажат, че този парламент се изчерпал, че няма никаква възможност. „Аз предлагам на лидерите на тези, които заявиха, че могат да приемат мандата – съпредседателите на ПФ и на лидера на ГЕРБ да седнат и по мъжки да поговорят. Аз мисля, че така се решават нещата и да се каже ясно какви са отговорностите, какво следва, за какво става дума”, заяви Сидеров. Според него вторник, когато ще има Консултативен съвет за национална сигурност, ще бъде много важен ден. „Ние с ПФ вече действаме като единна политическа сила, имаме единството, имаме консултациите между нас. Във вторник обаче трябва да бъдат убедени тези политически сили, от които зависи. Аз смятам, че те избързаха със заявленията си, че те избързват самочувствието си, че могат да спечелят следващите избори и да бъдат определящи. Мисля, че не е лошо да осмислят малко поведението си”, заяви лидерът на „Атака”.

Според него моментът е критичен и не трябва да се гледат различията, трябва да се направи най-разумното, най-мъдрото за страната, за България. „Политически за oбединени патриоти е изгодно и ние сега да се направим на изцепени и да кажем: отиваме на избори, ние ще спечелим добър резултат. Да, ще спечелим добър резултат, какво ще стане със страната ни, хайде да помислим за това и като седнем във вторник тук да вземем мъдро и разумно решение”, заяви Сидеров.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници