Новата седмица започва със слънце

Новата седмица започва със слънце
Mapio.net
A A+ A++ A

Днес ще бъде слънчево време. Сутринта на отделни места, главно около реките ще има мъгла или ниска облачност. През деня ще се появи слаб източен вятър, който ще е причина над Черноморието и Югоизточна България да има временни увеличения на облачността. Максимални температури между 4° и 9°, в София около 4°. Това съобщи за Агенция „Фокус”дежурният синоптик Христо Христов от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН). Атмосферното налягане е значително по-високо от средното за декември. През деня ще се задържи почти без промяна.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. След обяд ще духа слаб вятър от изток. Максимални температури 6° - 8°, температурата на морската вода е 8 - 9°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.
Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен източен вятър, който след обяд ще се ориентира от югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 1°, на 2000 метра - около минус 3°.

#слънчево време

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници