Телефоните с Windows Phone 7 ще получат специален ъпдейт вместо WP8

Телефоните с Windows Phone 7 ще получат специален ъпдейт вместо WP8
A A+ A++ A

Дали сегашните телефони с Windows Phone ще получат ъпдейт до версия 8, която очакваме през есента, е въпрос, който все още няма еднозначен отговор. Microsoft пази мълчание по въпроса, но очакваме да направи някакво изявление на 20 юни, когато компанията ще ни запознае със следващата версия на мобилната си платформа. Междувременно се появи нова информация от Wirtschafts Woche, идваща от източници в Microsoft и Nokia, която твърди, че макар и да не получат Windows Phone 8, сегашните смартфони с WP ще бъдат обновени със специален ъпдейт, който ще включва някои от функциите в новата версия.

Засега все още не е ясно за каква функционалност става дума, но телефоните ще продължат да бъдат с ядрото на Windows Phone 7 (вероятно с версия 7.6 или 7.7). Информацията твърди, че причините за липса на ъпдейт са технически, тъй като новата версия използва различни чипсети - вероятно става дума за многоядрени процесори. Освен това усилено се говори, че Windows Phone 8 ще използва ядрото и други компоненти от Windows 8, докато Windows Phone 7 разчита на олекотена версия на Windows CE, което също може да се окаже пречка за работа със сегашния хардуер.

http://translate.google.com/translate?hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=de&tl=en&twu=1&u=http://blog.wiwo.de/look-at-it/2012/06/06/exklusiv-microsoft-plant-losung-fur-update-problem-bei-windows-phone/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници