Нетбук за един лев на месец от "М-Тел"

Нетбук за един лев на месец от "М-Тел"
A A+ A++ A

Поредната коледна промоция на "М-Тел" предлага възможността за закупуване на нетбук срещу 1 лв. на месец и освен това добавя цени на тарифните планове M-Tel Active и M-Tel Select. Достъпните модели нетбуци включват Asus Eee PC 1015, Samsung N145P, Viewsonic VNB107, M-Tel Light Book, Dell Mini 101 8 и Toshiba NB250, а офертата е валидна при подписване на нов 2-годишен абонамент за пакет за мобилен интернет M-Tel Surf Non Stop+.

В допълнение, от днес "М-Тел" увеличи включените минути в тарифните си планове M-Tel Active и отвори безплатните разговори и към всички международни мрежи от Европейския съюз, САЩ и Канада. Добавени са и две нови разновидности на тарифата. M-Tel Active Start се предлага на цена 9,90 лева на месец и предлага 100 безплатни минути в страната и чужбина. На свой ред Active Max осигурява 1000 минути за разговори. Обновен е и М-Теl Select, който има по-ниски месечни такси.

Другото предложение на оператора е за всички нови абонати, които изберат М-Tel Active, M-Tel Select или M-Tel Surf&Talk - за тях е подарък екстра по избор на стойност до 100 лева. Така потребителите ще имат повече услуги, без да плащат, екстра, месечна такса за 6 или 12 месеца в зависимост от договора им. Сред екстрите са 200 SMS, 100 ММS, безплатни видеоразговори, минути към национални и международни фиксирани мрежи, мобилен интернет или неограничени разговори с двама души от "Семейство и приятели".

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници