Борисов: Можем да се гордеем с пожарникарите и полицаите, помагали в Хитрино

Борисов: Можем да се гордеем с пожарникарите и полицаите, помагали в Хитрино
Dnes.bg
A A+ A++ A

България може само да се гордее с всички пожарникари и полицаи, които участваха в спасителната операция в Хитрино. Те рискуваха живота си, за да предотвратят още по-голяма трагедия и защитиха населението. Това написа министър-председателят в оставка Бойко Борисов в официалния си профил в социалната мрежа "Фейсбук".

"Тъй като сме събрали доста пари повече в бюджета благодарение на работата и на МВР, и на приходните агенции, настоях да направим среща в Шумен заедно със съпругите на тези смели мъже. Знам какво са си мислили тези дни семействата им, когато всички медии бяха там и на място отразяваха сериозността на ситуацията. Когато старши комисар Ялчън Расим стана директор на ОДМВР – Шумен, едни депутати в София ме обвиняваха в политически назначения. В една такава критична ситуация обаче, той със смелостта си и професионализма доказа своите качества и ще бъде награден за изключителния си принос за цялостната организация на спасителната операция.

Почетното отличие на МВР „За доблест и заслуги“ получи и комисар Иван Иванов. На всички пожелавам здраве и обич", пише още Борисов.⁠⁠⁠

#Бойко Борисов #Хитрино

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници