Трайков работи по нова българска интернет платформа

Трайков работи по нова българска интернет платформа
"Засега не съм в политиката," така отговори Трайков на въпрос дали не е минал към партията на Меглена Кунева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият министър на икономиката Трайчо Трайков ще реализира свой проект за разработване на нова българска интернет платформа.

"Помагам на група българи за разработване на интернет платформа за иновации. Това е мястото, където слагаш груба идея, казваш от каква експертиза имаш нужда, и след това продаваш тази услуга на компании," каза Трайков пред БНТ.

Трайков сподели, че има две главни цели, едната е обществена - нов институт за развитие и политика, а другата е бизнес - участва в подготовката на български вариант на световната социална мрежа „Фейсбук".

"Засега не съм в политиката," така отговори Трайков на въпрос дали не е минал към партията на Меглена Кунева.

Той изчисли в ефир, че е бил министър в 7% от живота си и всичко е пред него. Добрата новина за намаляване цената на газа с 11% бившият министър коментира така: "Неща се клатушкат, картината е като на развален телевизор".

Според Трайков смяната ръководството в атомната централа не е вследствие на икономическите резултати, защото за изминалата година те са били добри.

Бившият енергиен министър заяви, че „няма място за сърдене на премиера Бойко Борисов". За него форумът в Катар е бил само повод за уволнението му.

Трайков не пожела да коментира генералната причина, защото вече започнал да се съмнява в предишните си заключения.

#Трайчо Трайков #Трайков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници