GLOBUL ще предложи HTC One S с процесор Snapdragon S3

A A+ A++ A

Поради различни причини премиерата на смартфона HTC One S се забави, но устройството вече е готово да се появи и в магазините в България. В страната ни то ще е достъпно първо в търговската мрежа на GLOBUL в черен и сив цвят. Началото на продажбите е 12 юни, а цената е 29,90 лв. на месец с абонаментната програма GLOBUL United с месечна такса от 49,90 лв.

В съобщението на оператора обаче има и други интересни детайли за смартфона. Ако си спомняте, при премиерата на смартфона на мобилния конгрес тази година беше обявено, че той ще работи с двуядрен процесор Snapdragon S4 с работна честота 1.5GHz. Заради недостиг на чипове от Qualcomm, HTC се принуди да прибегне до други варианти и вместо на чип S4 да заложи на по-стария S3. За да компенсира разликата в производителността между двата, S3 в One S е с тактова честота 1.7GHz. Интересно да е да разберем дали това ще се отрази на батерията.

Останалите характеристики на смартфона включват операционна система Android 4.0, 4,3" Super AMOLED дисплей, 8МР камера с автофокус, LED светкавица и възможност за едновременно заснемане на HD видео и снимки, както и HDMI изход за възпроизвеждане на съдържание на телевизор. За качеството на звука се грижи технологията на Beats Audio, която се активира при възпроизвеждане на музика и филми и при забавления с игри. Благодарение на последната версия на потребителския интерфейс HTC Sense, потребителите разполагат с бърз, лесен и удобен достъп до предпочитаните функции, мобилно съдържание и социални мрежи. HTC One S предлага още GPS приемник, Bluetooth и Wi-Fi свързаност и FM радио с RDS. Вградената памет е с капацитет 16 GB.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници