Британският премиер забрави дъщеря си в кръчма

Британският премиер забрави дъщеря си в кръчма
Камерън бил убеден, че 6-годишната Нанси се прибира с майка си, докато Саманта смятала, че детето се е качило в колата при баща си. Снимка: topnews.ae
A A+ A++ A

Премиерът на Великобритания Дейвид Камерън и съпругата му Саманта забравиха най-голямата си дъщеричка в пъб, потвърдиха от „Даунинг стрийт“ 10.

Детето стояло 15 минути без надзора на родителите си в заведение в Бъкингамшир, преди Камерън да се върне и да го вземе, предаде агенция КРОСС, позовавайки се на Би Би Си.

В неделя, 10 юни, семейството на премиера обядвало с приятели. Когато си тръгнали, министър-председателят се качил в една кола с охраната си, а съпругата му в друга с две от децата - 4-годишният Елвън и почти 2-годишната Флорънс.

Камерън бил убеден, че 6-годишната Нанси се прибира с майка си, докато Саманта смятала, че детето се е качило в колата при баща си.

Двамата родители открили, че дъщеря им липсва, когато пристигнали в резиденцията „Чекърс“. Обезумелите от притеснение родители веднага позвънили в заведението, за да проверят дали дъщеря им е там.

Оказало се, че персоналът на заведението намерил момиченцето само в тоалетната.

От резиденцията на премиера заявиха, че двойката се е „смутила“, след като разбрала, че Нанси не е с тях. Веднага след като се върнал в заведението, Камерън намерил Нанси под грижите на персонала на пъба.

#Дейвид Камерън #премиер на Великобритания #дъщеря #пъб

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"