„Дунав” се отказа от Симо Райков, тества украинец от „Днипро”

„Дунав” се отказа от Симо Райков, тества украинец от „Днипро”
Източник: Novsport.com
A A+ A++ A

„Дунав” вероятно ще се размине със Симеон Райков. Бившият играч на „Локомотив” Пд, който трябваше да замени Антон Огнянов, бе поискал от ръководството на русенци да изчакат до 22 януари, пише 24 часа.

Халфът обаче явно си урежда трансфер в чужбина и едва ли ще се присъедини към „Дунав” на лагера в Турция. Шефовете на русенския клуб признаха, че имат и друг вариант, ако трансферът на Райков не стане факт. В същото време стана ясно, че „Дунав” ще изпробва украински защитник. Бранителят Олексий Ларин вече е пристигнал на отбора в Турция. Ларин е роден през 1994-а година в Днипропетровск, юноша е на местния клуб „Днипро” и играе във всички възрастови групи на школата на клуба, както и във втория отбор. Висок 183 сантиметра, подвизава се като централен защитник или десен бек.

През този сезон украинецът е играл само в дублиращата група и има 18 мача и 1 гол. От „Днипро” няма да му правят проблеми, ако бъде одобрен, и ще го пуснат срещу свободен трансфер, за да не блокират развитието му. В първия си мач в Турция „Дунав” разби шестия в Украйна „Ворскла” Полтава с 5:1, а новакът Бирсент Карагерен дебютира с гол за русенци.

 

#локомотив #Антон Огнянов #Днипропетровск #Дунав

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници