Борисов: Няма да се бъркам в работата на президента за служебния кабинет

Борисов: Няма да се бъркам в работата на президента за служебния кабинет
Източник: Клуб 'Z'
A A+ A++ A

Премиерът в оставка Бойко Борисов заяви, че очаква от служебния кабинет на президента Румен Радев, да организира предсрочните парламентарни избори и да състави такова правителство, което да надгражда. На въпроса дали смята, че служебният кабинет трябва да продължи започнатото от правителството Борисов 2, премиерът в оставка заяви, че не обича да се бъркат в неговата работа, както и той да се бърка в чуждата, предаде БНТ. 

"Като ни освободят, ще отидем да си организираме партиите, да се явим на избори. Защото това, което чувам от сутрин до вечер е, че всичко ще стане безплатно и на хората трябва да им обясним, че такива безплатни работи когато има, след това по две години не можем да вдигнем държавата. И се надявам президентът Радев да направи такова правителство, което да надгражда", коментира Борисов.

По повод призива на Реформаторския блок президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет за национална сигурност заради политическата криза, премиерът в оставка каза, че ако има Съвет, той ще отиде, ако няма - ще очаква разпускането на правителството си.

#Бойко Борисов #Борисов #Румен Радев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници