Снимки от Windows Phone 8 показват интеграция на Skype и още

Снимки от Windows Phone 8 показват интеграция на Skype и още
A A+ A++ A

Седмица преди събитието, на което очакваме Microsoft да сподели първите официални подробности за Windows Phone 8, онлайн се появиха някои изображения на екрани от платформата. На тях се вижда, че както се говори напоследък, с новата версия можем да очакваме интеграция със Skype и нов интерфейс на приложението за камерата, който изглежда още по-опростен - говори се, че производителите на хардуер ще имат свободата да променят този аспект от платформата както им се хареса. Според изображенията платформата ще предлага и начин за проследяване на консумирания мобилен трафик.

Nokia Drive 3.0 пък, изглежда, ще разполага с информация за трафика по пътищата и ще има предупреждения за ограниченията на скоростта, но такива има и в сегашната версия. С интеграцията на Windows Phone 8 със Skype потребителите ще могат да инициират чат сесия директно от профила на контактите си в адресния списък на телефона. Ще могат и да приемат входящи видеоразговори като такива или само със звук. Разбира се, никаква част от тези изображения не е потвърдена официално и се надяваме да разберем повече подробности по-късно този месец.

http://nokiainnovation.com/2012/06/leaked-screenshots-windows-phone-8-apollo-ui-with-integrated-skype-drive-3-0-camera-ui/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино