Димитър Стойков ще тренира младите надежди в "Чикаго Файър"

Димитър Стойков ще тренира младите надежди в "Чикаго Файър"
Източник: 24 часа
A A+ A++ A

32-годишният дупничанин Димитър Стойков започва работа като треньор в щколата на "Чикаго Файър", съобщи sportnaarena.com. Стойков е тренирал и играл в "Марек", но от 5 години е в Чикаго, пише 24 часа.

Той е завършил треньорски курс във футболната федерация на Илинойс и може да тренира деца до 14-години. Шефа на школата Стив Морис е одобрил кандидатурата на дупничанина и от следващата седмица той поема два отбора на възраст от 7-8 години. „За мен това е началото и се чувствам страхотно да работя в бившия клуб на Христо Стоичков. Сега записвам и втори курс и след като го завърша мога да тренирам и колежани.

Вече имах възможност да наблюдавам тренировка на 12-годишните деца на Чикаго Файърс и съм впечатлен, те играят, като напълно завършени футболисти., заяви Димитър Стойков. В "Марек" той е тренирал заедно с Еньо Кръстовчев и Георги Везенков, под ръководството на Иван Стоянов, Димитър Куков и Борис Кръстев. В Чикаго Стойков играе и в местните "Миньор" и "Левски", чиито спонсор е дупничанина Димитър Огнянов.


#Димитър Стойков #Чикаго Файър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници