Как да подобрим вкуса на спермата?

Как да подобрим вкуса на спермата?
A A+ A++ A

Много жени се чувстват страхотно, когато техният любим еякулира в устата им. Други не могат и да си представят това и не биха го приели добре. Във всеки случай двойката намира решение – било то приемане и поглъщане или използване на презерватив, за да остане всичко в него.

Защо жените отказват да вкусят спермата, когато повечето мъже намират това за особено възбуждащо? Според психолога Майкъл Кастелман и публикациите му в сайта All About Sex някои жени се страхуват от самата сила на еякулацията. Други не харесват вкуса на спермата. А трети се страхуват от болести, които могат да се предадат по този начин.

Жените, които се страхуват от силата на еякулацията, могат веднага да бъдат успокоени. Еякулацията не би могла да ви нарани. Усещането за еякулация в устата е същото, както при притискането в устата на един чери домат.

Вкусът на еякулата е по-сложен въпрос. Според уролозите вкусът не може да се промени, той е еднакъв независимо какво е храненето на мъжа, тъй като спермата е продукт на жлези, секретиращи строго определени вещества. Спермата съдържа 96% вода, а също сперматозоиди, фруктоза, витамин С, натриев бикарбонат, различни протеини и ензими, магнезий, фосфор, натрий и цинк. Може да е гадно, но все пак не е отровно.

Интересно е мнението на порноактрисата Ани Спринкъл, според която  вкусът варира в зависимост от храненето на мъжа. Тя твърди, че яденето на плодове и пиенето на плодови сокове няколко часа преди секс подобрява значително вкуса. А пушенето, алкохола, месото  правят спермата неприятна на вкус. По интернет форумите се потвърждава това мнение. „Натрупалите опит“ препоръчват плодовите сокове за подобряване на вкуса, особено ябълков и сок от ананас. Като влошаващи вкуса на спермата се посочват месата, млечните продукти, пържените храни, кафето, алкохола и цигарите.

Като цяло би било добре мъжете да помислят сериозно как да подобрят вкуса на спермата си. В крайна сметка се оказва, че трябва да ядат повече плодове и зеленчуци, да не пушат, да не пият алкохол, да се хранят здравословно, а какво по-хубаво от това за здравето им изобщо?!

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници