Маскирани нападнаха шеф на автокъща в Кюстендил, подозират разчистване на сметки

Маскирани нападнаха шеф на автокъща в Кюстендил, подозират разчистване на сметки
Източник: Flip.bg
A A+ A++ A
Маскирани, облечени в черно, пребиха с бухалки собственик на автокъща в Кюстендил. Антон Ковачев, по-популярен с прякора си Тони Носо, бил нападнат от тримата мъже във входа на блок „Рачев”, намиращ се в кв. „Аджундар” в центъра на областния град, около 19.30 часа в четвъртък, докато се прибирал в дома си, пише 24 часа.
 
„Получихме сигнала на тел. 112 от работещи в съседните магазини, които открили изпадналия в безсъзнание във входа на блока мъж”, казаха от болницата в града, където е закаран веднага пострадалият. Още при първоначалния преглед е установено, че 39-годишният Ковачев е с две счупени ръце и с тежка черепно-мозъчна травма, казаха от спешното отделение на кюстендилската болница и допълниха, че заради тежките наранявания пострадалият е транспортиран за „Пирогов”, тъй като в кюстендилската болница няма неврохирург.
 
„Още при първоначалния преглед беше установено, че Ковачев има по две счупвания и на двете ръце, множество хематоми по цялото тяло. Първоначалните прегледи показаха и отоци в областта на бъбреците. Все още не можем да дадем гаранция за живота на болния”, казаха за вестник „Струма” от болница „Пирогов”, цитирани от struma.bg.

#пребиха #болницата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници