Повече детайли за планираните таблети с Windows 8 на Dell

Повече детайли за планираните таблети с Windows 8 на Dell
A A+ A++ A

Вече научихме някои подробности за очаквания таблет на Dell с Windows 8 - Latitude 10, благодарение на Neowin, но изглежда от портала не са споделили всичко, което знаят предишния път. Поредната порция слайдове изглеждат сякаш са от същата презентация, но този път разкриват повече подробности за устройството, сред които са и вероятната премиерна дата. По всичко изглежда, че Latitude 10 ще е насочен към бизнес потребителите, а премиерата му ще бъде през четвъртото тримесечие на годината, когато очакваме и Windows 8.

Таблетът ще разполага с дисплей с резолюция 1366 х 768 пиксела със стъкло Gorilla и ще поддържа въвеждане на информация със стилус Wacom. Процесорът му ще бъде двуядрен Atom Clover Tail от Intel с работна честота 1,5GHz, а освен това има и 2GB оперативна памет. Крайните потребители ще могат да избират между различни конфигурации на таблета с до 128GB SSD памет. Специално за бизнес потребителите Dell са помислили и за възможности като добавяне на четец за пръстови отпечатъци, по-голяма батерия, както и софтуер за корпоративно управление на сигурността.

Източникът на Neowin твърди също, че Dell подготвят и таблет с Windows RT, но засега от компанията не успяват да достигнат стандартите, нужни за тестове с крайни потребители. Този таблет се очаква да бъде представен през октомври 2012, но предвид информацията за проблеми, можем да очакваме този срок да не бъде спазен. Допълнително, изглежда, че Dell работят и по ултрабук лаптоп, отново предназначен за корпоративни потребители, но за момента от компанията не са доволни от формата, тъй като тънкия профил на устройството позволява добавянето на твърде малко портове.

http://www.neowin.net/news/more-details-revealed-on-dells-windows-8-and-rt-tablet-plans

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници