Фенове протестираха срещу волейболната федерация, искат Стойчев обратно

Фенове протестираха срещу волейболната федерация, искат Стойчев обратно
Протестът е организиран в социалната мрежа от групата във „Фейсбук" против уволнението на Радостин Стойчев – „Негодниците". Снимка: БНР
A A+ A++ A

Протест срещу уволнението на бившия треньор на националния отбор по волейбол Радостин Стойчев беше проведен в 12 часа в събота, 16 юни, пред Министерството на физическото възпитание и спорта.

Събралите се бяха предимно млади хора, който носеха плакати с надписи „Шепата негодници е във федерацията", „Аз съм от шепата негодници и ти искам оставката", Внимание пожар, ЛазарOFF гори" и други, предаде агенция „Фокус".

Те скандираха „Нова федерация", „Изборът ни е един – искаме си Радостин", „Данчо иди си!".

Протестът е организиран в социалната мрежа от групата във „Фейсбук" против уволнението на Радостин Стойчев – „Негодниците". Събралите се настояват за оставката на цялата Федерация по волейбол.

По време на протеста бяха задържани двама души за липса на документи. През цялото време в района около Министерството на физическото възпитание и спорта имаше засилено полицейско присъствие.

#фенове #протест #Министерство на физическото възпитание и спорта #Радостин Стойчев #волейбол #БФВ #БФ Волейбол #Данчо Лазаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници