Доналд Тръмп не спира да упорства за имиграционния указ

Доналд Тръмп не спира да упорства за имиграционния указ
Instagram
A A+ A++ A

Президентът на Съединените американски щати Доналд Тръмп продължава да упорства по отношение на скандалния си имиграционен указ, който беше спрян на две инстанции от съда. Белият дом вече пусна една жалба, но обмисля да го направи отново, заяви в интервю пред Fox президентският съветник Стивън Милър, информира iNews.bg.

"В момента се разглеждат всички възможности. Следващата стъпка ще бъде или подаване на спешна жалба до Върховния съд, или издаването на нов указ", каза той и допълни, че правомощията на държавния глава тук са извън всякакво съмнение.

"Ние планираме нови и допълнителни действия, за да се гарантира, че имиграцията не е средство за прием на хора, които са враждебно настроени към нашата нация и нейните ценности", изтъкна Милър.

Според съветника САЩ трябва да направи всичко възможно, за да защити границите си и хората си. Затова посланието на управляващите трябвало да бъде чуто от света.

Припомняме, че става въпрос за указ, с който Тръмп забрани допускането на граждани на 7 държави с предимно мюсюлманско население на територията на САЩ.

 

#Доналд Тръмп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино