Намират ли си оправдания ГЕРБ и БСП да не влизат в предизборен дебат?

Намират ли си оправдания ГЕРБ и БСП да не влизат в предизборен дебат?
A A+ A++ A

В 10:45 часа тази сутрин от ГЕРБ изпратиха имейл до медиите относно предложения дебат между лидера на партията Бойко Борисов и лидера на БСП Корнелия Нинова: 

"Разговарях с г-жа Нинова по телефона преди минути и тя за пореден път отказа всички форми на дебат, които трите национални телевизии и аз и моят екип предложихме. Очевидно г-жа Нинова има проблем да представи екипа си и държи дебат да не се състои. За пореден път заявявам, че приех в първата част на дебата, в отделен модул, да спорят екипите на ГЕРБ и БСП. Съгласих се на пряк дебат между мен и г-жа Нинова във втора част, в абсолютно отделен модул. Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа". 

Минути по-късно на сайта на БСП отговориха: 

"Екипът на БСП  предлага лидерският дебат между Корнелия Нинова и Бойко Борисов да бъде очи в очи. Неприемливо е за нас да се смесват формите - експерти и лидери заедно, защото хората заслужават да чуят от първо лице визията на всеки един лидер за бъдещето на България. Съгласие по това не беше постигнато между екипите на БСП и ГЕРБ и затова лидерският дебат не може да бъде осъществен.

Корнелия Нинова е готова и чака- когато ГЕРБ решат, че искат лидерски дебат очи в очи, да дебатира с Бойко Борисов по важните за страната и гражданите теми".

Източник: Нова телевизия

#Бойко Борисов #Корнелия Нинова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници