Борисов: ГЕРБ е в добра кондиция

Борисов: ГЕРБ е в добра кондиция
vesti.bg
A A+ A++ A

Може и според социологическите изследвания да не е сигурно кой ще е големият победител в изборите на 26 март, но лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вярва, че именно той и колегите му ще имат повод да се черпят. Причината за това бил фактът, че формацията е в много добра кондиция, пише iNews.bg.

"26 март ще мине, но е важното на 27 какво ще предложим. Голямата цел е да се направи правителство. След първия ден на създаване на парламента той ще бъде подложен на огромен натиск. Има референдум – 2,5 млн. искат мажоритарни избори”, предупреди Борисов.

ВОЙНАТА ГЕРБ-БСП

Междувременно не спира словесната война между лидерите на ГЕРБ и БСП. Въпреки това Борисов обяви, че не приема Корнелия Нинова за враг, а като свой опонент. Дебат между двамата обаче няма да има до края на кампанията, категоричен е Борисов.

"Аз врагове нямам имам опоненти, битката е между БСП и ГЕРБ, между лявото и дясното, не зная защо е този зор да се превърне в лична битка. Аз винаги съм давал път на жените, ни има някакви граници”, каза той пред bTV.

На твърдението на Нинова, че в ГЕРБ е пълно с активисти на БКП и за връзката на Борисов с Тодор Живков той отговори:

"С Тодор Живков се запознах, когато Корнелия Нинова беше активист на СДС, когато всички го изоставиха".

 

#Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници