Дясната ръка на Гриша Ганчев атакува ръководството на Левски

Дясната ръка на Гриша Ганчев атакува ръководството на Левски
CSKA.bg
A A+ A++ A

Главният мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов, даде интервю за колегите от "Диема", в което изрази разочарованието си от реакциите на ръководителите в Левски след голямото дерби между двата тима през уикенда. Стоилов заяви, че на "сините" шефове не им прави чест да цитират името на "червените" с "тирета, точки и градове", тъй като и техният лиценз се държи от "друг човек".

"Не подхожда на ръководители на Левски да говорят такива неща след мача. Г-н Боримиров и треньорът на отбора казаха думи, които мен ме засегнаха много, както и цялата "червена" публика. Най-малкото, никога ние няма да паднем на тяхното ниво, но аз ще говоря след оставащите 2 мача. Тогава аз ще кажа точно какво мисля за техния отбор. Аз мисля, че ние сме по-добрият тим. Те избързаха с приказките, а ние ще се реваншираме пред нашата публика с добра игра и резултати", коментира Стоилов.

"Увереност ми дават качествата на нашите играчи и играта, която показват до този момент. Публика не се печели с говорене на обиди по адрес на опонента, а се печели заради работата, която се върши в клуба. Мен лично ме засегна, че цитират името на клуба с тирета, точки, градове. Множеството отбори в Първа лига са минали през такова чистилище, мога да изброя 6-7 отбора от "А" група, чийто лиценз не е този, който трябва да бъде. Доколкото знам, лицензът на Левски се държи от друг човек с прякор Кучето. Петър мисля, че се казваше, или поне така се лансираше по медиите преди една година."

Още можете да намерите на страницата Sporta.bg.

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници