„Лизинг Защита“ на „Сожелиз България“ гарантира сигурност при непредвидени обстоятелства*

„Лизинг Защита“ на „Сожелиз България“ гарантира сигурност при непредвидени обстоятелства*
A A+ A++ A

Лизинговата компания на Societe Generale Експресбанк – „Сожелиз България“, и Societe Generale Застраховане пуснаха съвсем нов съвместен продукт, фокусиран върху грижата за клиента – „Лизинг Защита“.

Новото предложение е комбинация от договор за лизинг за физически лица и включена защита „Безработица“, „Временна неработоспособност“, „Трайна неработоспособност“ и „Живот“.

„Лизинг Защита“ дава сигурност на лизингополучателите, като им гарантира спокойствие при възникване на непредвидени неблагоприятни обстоятелства.

„Във време на несигурна икономическа обстановка и рекордни стойности на безработица в България, успяваме да предложим допълнителна сигурност на нашите клиенти при вземането на решение за покупката на нов автомобил на лизинг“, заяви Михаил Комитски, управител на „Сожелиз България“.

Новият продукт на лизинговия пазар гарантира възможността за придобиване на собствеността върху автомобила, като погасява всички лизингови вноски на клиента при нещастно събитие или фатален край или покрива вноските към „Сожелиз“ при временни затруднения.

В случай на загуба на работното място след съкращение, застраховката гарантира поемането на месечните вноски вместо клиента до 6 месеца на събитие или година за срока на целия лизинг. В случай на временна неработоспособност, вноските се покриват за болничния период, също до 6 месеца от настъпване на събитието.

При настъпване на смърт или трайна неработоспособност, целият остатък по лизинга се поема от застраховката, а лизингополучателят или наследниците му могат да придобият собствеността върху автомобила.

На базата на „Лизинг Защита“ успешно бе разработена и програмата Тоyota Optimal Leasing Protect, в която горепосочените застрахователни покрития са включени за първите две години от срока на лизинга.

„Лизинг Защита“ ще се предлага в офисите на „Сожелиз България“, в клоновете на Societe Generale Експресбанк, както и от всички вносители на нови автомобили – официални партньори на „Сожелиз България“.

Societe Generale Експресбанк Груп (консолидирани резултати)

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи финансови институции в България. В нея влизат банката Societe Generale Експресбанк и нейните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и асоциираното й дружество – животозастрахователната компания Sogelife България. Заедно със своите 1500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия.

- 99.72% от капитала са собственост на Societe Generale Group;

- 52 млн. лв. нетна печалба за 2011 г.;

- 173.2 млн. лв. нетен банков доход за 2011 г.;

- 3.5 милиарда лв. общ обем на активите;

- 150 офиса;

- повече от 360 000 клиенти.

www.sgeb.bg

#застраховка #Societe Generale Expressbank #Societe Generale Експресбанк #Сосиете женерал Експресбанк

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Финанси
Последно от Финанси

Всички новини от Финанси »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници